Lajsni

Лајсни прелазни

Прелазни лајсни:
  • ПВЦ - пластични
  • Алумински
  • Месингани
Lajsni

Лајсни за плочки

  • Надворешни - Алуминиум и ПВЦ
  • Внатрешни - Алуминиум и ПВЦ
Lajsni

Лајсни за скали

"L" и "Z" лајсни за скали од ПВЦ,Алуминиум и Месинг.
Lajsni

Лајсни за ламинат

  • "T" и "Z" - лајсни за ламинат од алуминиум и месинг.
  • Завршна лајсна - ПВЦ,алуминиум и месинг
Lajsni

Лајсни за када

Lajsni

Лајсни за окапница

Lajsni

Лајсни - ќош со мрежа

Lajsni

Лајсни за малтер

Lajsni

Лајсни - ќош за гипскартон