Kamini

Шпорет на дрва

 • Тежина: 77 Kg
 • Надворешни димензии: 910*540*750 mm
 • Димензии на фурна: 510*470*200 mm
 • Димензии на огниште: 190*440*220 mm
 • Макс. грејна моќност: 9 KW
 • Прос. грејна моќност: 7.6 KW
 • Мин. промаја на оџак: 10 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање: 95-115 m3
Kamini

Електричен шпорет

 • Тежина: 43 Kg
 • Надворешни димензии: 600*570*850 mm
 • Димензии на фурна: 500*420*300 mm
 • Напон: ~220/380V 50Hz
 • Енергетска ефикасност: B
 • Греачи во фурна: 2000 W
 • Грејни плочи ф145: 1000W + 1500W
 • Грејни плочи ф180: 1500W + 2000W
 • Вентилатор во фурна: opcion 40W (F model)
Kamini

Камин - Примо

 • Тежина: 62 Kg
 • Надворешни димензии: 480*430*750 mm
 • Димензии на огниште: 400*360*400 mm
 • Макс. грејна моќност: 7.5 KW
 • Прос. грејна моќност: 6.5 KW Мин.
 • промаја на оџак: 10 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање: 80-95 m3
Kamini

Камин - Неро

 • Тежина: 86 Kg
 • Надворешни димензии: 490*490*840 mm
 • Димензии на огниште: 400*400*400 mm
 • Макс. грејна моќност: 9 KW
 • Прос. грејна моќност: 8 KW
 • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање: 100-115 m3
Kamini

Камин - Нико

 • Тежина: 52 Kg
 • Надворешни димензии: 430*380*750 mm
 • Димензии на огниште: 350*300*300 mm
 • Макс. грејна моќност: 7 KW
 • Прос. грејна моќност: 6 KW
 • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање: 75-90 m3
Kamini

Камин - Магнум

 • Тежина: 93 Kg
 • Надворешни димензии: 495*470*850 mm
 • Димензии на огниште: 400*360*420 mm
 • Макс. грејна моќност: 9.5 KW
 • Прос. грејна моќност: 8 KW
 • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање: 100-120 m3