Lafarge

Гипс картон

Гипс картон(таблите) се производ на францускиот бренд Lafarge. Во зависност од намената има:
 • Стандардни - обични
 • Водоотпорни - со заштита од вода
 • Огноотпорни - со заштита од оган
 • Звучна изолација - со изолација за звук
Димензии на таблите:
12.5мм (Дебелина) x 1200мм (Ширина) x 2000мм(Должина)
Lafarge

Профили,лајсни и елементи

Сите производи се од брендот Lafarge.
 • Профили - за конструкција
 • Лајсни - ќош лајсни
 • Штрафови - обични и саморезни
 • Типли
 • Елементи - анкер-држачи,жица за сидро,директен држач
 • Бандаж трака
Lafarge

Прашкасти матерјали

Фугенфилер и перфикс од брендот Lafarge.
 • Фугенфилер - 5кг и 25кг
 • Перфикс - 25кг
.